Sunday, April 7, 2013

The ring

Tadi lunch kat Seoul Garden IOI Mall dengan si laghos. Request by Pza. Kemain beria mengajak kitorang berkepop. So dah ko yang ajak, kemain gigih membuat bajet n tentatif program. Dah macam buat kursus pulak kan..

Plan kuar hari ni pun sebab nak menyepraiskan si laghos. Zira punya plan la ni suh jangan bagitau dorang..kasik sepraiss kakyat. Aku pun ok kan je. Dalam wasap kemain beria dorang ucap tahniah bagai..ada yang tahniah merisik la..bertunang la..dah nikah la..sume bab kawin..haha. Gelak guling2 aku bace..

Sblom tunjuk seprais tadi siap suh Pza n Kekda tutup mata. Punya eksaited memasing pejam2 mata. Aku dah rasa nak terkincit tahan gelak. Pastu aku pun sarungkan ke jari manisku...

Taraaaaaaaa....

Taraaaaaaaaaaaaaa........







Ok gambar kat atas tu tadi. Ce tengok 'the ring' di jari manisku itewww...hahahahak

Alhamdulillah..

Hutang makin bertambah... bhahaha

Published with Blogger-droid v2.0.10

1 comment:

Nisa said...

hikhik. comel je :)