Tuesday, April 23, 2013

Hello Panda

Post instagram pagi ni. Pagi-pagi dah makan jajan. Padahal baru je tabik ikrar nak diet atkins. Dah kantoi carbo n sugar disitewww.. <(ˍ ˍ*)>

Published with Blogger-droid v2.0.10

Thursday, April 18, 2013

Gwiyomi Song

Watch "Gwiyomi Song with English Translation LYRICS" on YouTube

The Gwiyomi song or Kiyomi song, is a K-pop single by South Korean singet Hari and was released on February 18, 2013 ~wikipedia

Published with Blogger-droid v2.0.10

Thursday, April 11, 2013

Saya mahu tv baru...pelisss

Malam tadi tengok tv tanpa gambar. Ada suara je semata. Dah macam dengar radio tapinya bukan dengar lagu tapi dengar drama, iklan dan berita.

Sebelum ni ada gambar tapi satu kaler je. Hijauuuu semedang..baju kemain kerlass meghelip tapi tetap ko kaler ijau. Dah macam tengok cite hulk tapi ni sume orang jadi hulk takde yang tak hulk. Tapi tang bibir je kaler lain..biru. Tau la pilihanraya nak dekat kan..kaler pun yang tu je kuar.

Dah taktau nak buat ape..tv pun takde gambo..jadiknye tido je la. Nak layan internet pun boring gak. Nak layan wasap..wechat..line..viber..lagiiii bosannn.. Haihhh kena beli gak tv baru ni. Hari tu ada orang tu nak bagi adiah besday katanya..aku nak mintak henbeg baru gantikan henbeg sedih aku tu..tapi dah alang-alang tv rosak ni bek aku mintak tv lagik baguih kan? Hmmm..baguih gak idea ni..

Published with Blogger-droid v2.0.10

Sunday, April 7, 2013

The ring

Tadi lunch kat Seoul Garden IOI Mall dengan si laghos. Request by Pza. Kemain beria mengajak kitorang berkepop. So dah ko yang ajak, kemain gigih membuat bajet n tentatif program. Dah macam buat kursus pulak kan..

Plan kuar hari ni pun sebab nak menyepraiskan si laghos. Zira punya plan la ni suh jangan bagitau dorang..kasik sepraiss kakyat. Aku pun ok kan je. Dalam wasap kemain beria dorang ucap tahniah bagai..ada yang tahniah merisik la..bertunang la..dah nikah la..sume bab kawin..haha. Gelak guling2 aku bace..

Sblom tunjuk seprais tadi siap suh Pza n Kekda tutup mata. Punya eksaited memasing pejam2 mata. Aku dah rasa nak terkincit tahan gelak. Pastu aku pun sarungkan ke jari manisku...

Taraaaaaaaa....

Taraaaaaaaaaaaaaa........







Ok gambar kat atas tu tadi. Ce tengok 'the ring' di jari manisku itewww...hahahahak

Alhamdulillah..

Hutang makin bertambah... bhahaha

Published with Blogger-droid v2.0.10

Wednesday, April 3, 2013

#repost : instagram @haniszalikha

so meaningful.. ;)

Published with Blogger-droid v2.0.10