Thursday, March 7, 2013

Sejuk sangattt

Siap beli stoking kaki dan tangan sebab sejuk gileeee... Stoking beli kat daiso aeon taman equine haritu. Kemain beria kan..tapi nak buat cane kan dah sejuk sangat. Ni pakai stoking pun bole rasa sejuk dia lagi. Shawl pun pakai jugak ni. Bape temperature aircond korang pasang ni hah???

Published with Blogger-droid v2.0.10

Sunday, March 3, 2013

Pergi wedding Ayu & Mizi di Melaka bersama kereta baru Kekda

Gambar yang aku share dalam instagram sabtu lepas. Pergi dah lewat jugak dalam kul 12 baru gerak. Sampai kul 1 lebih..laju jugak keta baru Kekda ni..haha. Sampai2 pengantin dah abis sanding. Makanan pun dah tak banyak. Sembang, posing then balik. Nak carik coconut shake kat Klebang.

Selamat pengantin baru buat Ayu & Mizi. Semoga berkekalan hingga ke jannah.

Sorang laghos dah kawin...so whooooosss nextt???

Published with Blogger-droid v2.0.10