Monday, February 4, 2013

Lapor diri

Pagi tadi lapor diri kat MOA. Orang yang jaga pertukaran kate bos dorang mc so kena dok library je. Kemain jauh nak ke library. Kat blok podium tingkat 4. Beso gak library dorang. Luas dan tak senyap langsung sebab pasang tv. Best gak ngadap sinetron pepagi.

Ada 4 orang lapor diri sekali tadi. Patut 5 orang tapi sorang lagi tangguh. Sume mak-mak, aku je trang tang tang..segan lak rasa. Tapi yang best dorang ingat aku adik. Kahkahkah itew aku sukeee...

Lunch dorang ajak makan kat cafe MOA. Ingat kul 12 tu aku nak cabut balik umah..sekali ujan lebat daa.. Dah le parking open air tepi NRE tu..lenjun gak kalo nak menapak. Kensel program.. Time lunch psm call mintak naik..bos dorang yang mc tu datang nak berkenalan..nak buat penempatan. Kul 2 kitorang dah terpacak depan kaunter psm sambil tengok tv. Nasib baik gak aku tak jadi balik tadi. Aku perati MOA ni tak ketat macam opis lama. Pasang tv ok je.at least kitorang takde la bosan. Syok gak tengok drama petang2 ni. Hehe

Sesi pekenalan dengan bos dorang. Aku rasa psu je kot. Dia kate aku patut masuk psm buat servis ganti budak dia tapi aku mintak tanak dok psm dah. So dia kate nak pertimbangkan. Kite tengok le besok dapat surat kena posting ke mane. Kalo tak dapek department lain takpe la..maleh nak banyak songeh. Dia kate dah takde pape kul 4 bole la balik. Jam baru kul 2.45 gile kau aku nak tunggu sampai kul 4. Pe lagi balik umah terus la..ujan pun nak dok opis lelame buat ngantuk je. Haha

Published with Blogger-droid v2.0.10

2 comments:

apek poyo said...

wahhh.sebumbung rupanya kita

CY said...

moa jugak ke? department mane? haha