Friday, February 22, 2013

Bachelorette Party untuk Ayu

Budak ni baru umo 22 tahun. Aku baru 32 tahun. Eh tak tak..baru 31 tahun 11 bulan. Hehehe

Muda lagi dah nak kawin kan? Majlis 2 mac ni. Sentap ahkak tau. Asik kena langkah je. Tapi takpe la jodoh dah sampai kan. Jodoh ahkak semedangnya sesat. Dah bagi alamat, dah tunjuk jalan sampai lani tak sampai2 jugak. Ahkak sangat sentap dik.

Party tak berapa nak liar ni buat kat JustK Karaoke The Mines je. Amik bilik karok sampai 3 jam. Start kul 10 lantak sampai ke kul 1. Pelik gak apsal bebudak jage karok tu lalu lalang depan bilik kitorang rupenya kitorang paling last. Kuar je dorang dah tutup pintu terus. Huhuhu..

Kiranya party ni seprais jugak la. Jenuh ok plan..miting geng laghos tak abis2 sampai ade yang kecik ati. Memang kelako. Sebelum karok tu kitorang makan dulu kat Thai Up. Not bad la janji makan. Pastu terus masuk karok. Ayu time tu tak pasan lagi..dok syok nyanyi. Kitorang kat seblah dok bertukar jadi maskot..setting kapkek dia bole tak sedo. Pastu pe lagi dia toleh je terus kitorang jerit sepraissssss!!!

Pas tangkap gambo..makan kapkek balun memekak. Dari lagu terkini sampai ke lagu lama..lagu kawin pun ade..lagu dangdut lagi power kot..siap gelek2 kemain..tapi cam bese aku miming je la. Orang dok sua mic terus suara malu nak kuar. Haaa gitewww..pemalu sangattt

Pas abis karok gi lepak minum pulak. Tapi jalan2 downtown depan mines tu dulu. Takde benda pun nak carik. Ngantuk kot. Pehtu lepak minum kedai mamak je dekat2 situ. Pehtu balik umah dah kul 3 pagi.

Ok mintak2 turn aku pulak pasni. Nak tawennnn...nak tawennn..Hahahaha

Published with Blogger-droid v2.0.10

No comments: