Wednesday, January 9, 2013

Gigih sangatttt


Perggghhhhhh... Kemain gigih kan aku? Harapnya tak kelaut la kewajaan semangat ni. Jangan hot-hot ciken shit sudaaaaa... Mati aku kena kutuk. Mati kena kutuk tu satu hal..badan semakin mengajah pun satu hal jugak.

Tadi terbaca satu entry dalam blog Bicikut..dia ada buat lawan-lawan sape banyak dapat kurangkan berat. Tengok situ ada table cabaran 10 hari diet atkins. Terus rasa teruja. Dalam sehari dua bole kurang sekilo dua tuuuu... Bagi aku dah cukup eksaited sangat. Pe taknye nak kurang sengah gram pun tak makan sari pun tak dapek dik. Hari-hari merundung nasib. Merundung je la...dietnya idak..banyak je alasan. Hihihi..
So setelah sedikit ekjasan dibuat. Ceng atas tu la table yang aku bole buat. Buat pakai excel je senang. Pehtu print A4 size. Balik umah bole conteng-conteng. Bole tulis berat badan..bole tulis bape kg dah lost...bole tulis ape yang kita dah melantak hari-hari. Harapnye tak kelaut jugak le table ni. Muahaaahaha.. Eh eh semangatttt semangattttt...

Ahaaaa...pagi tadi aku bekpes 4 bijik scramble eggs.Tu pun tak abis..kembang tekak makan telo banyak. Huhuhhu.. Lunch makan keli goreng seko n pak choi lesu skit. Mane tak lesu..masak sayur dah layu kot. Tang rasa pulak lagi sedih..langsung takde rasa..garam takde ke kak? Tau la akak menjaga kesihatan kitorang..takut darah tinggi kan..tapi hagak-hagak la sampai takde rasa langsung. Dalam takde-takde rase tu licinnn jugak. Kebulur katenyaaaa...Hahahaha..

Ok nak mandi sat. Plan nak joging tadi dengan set laghos tapi kensel pulak. Semedang je sume bizi lepas waktu bekeja...heran aku. Tapi baguih gak tak gi joging sebab dah rintik-rintik. Dapat gak aku update blog pakai henpon baru. Muahahaaahaaa....

Tapi...asik tapi-tapi tak abis dari tadi..Hahaha..Apps bogger droid ni banyak nau iklannya. Semak tui laaaa...ke ada apps lain yang aku tak tau??

Published with Blogger-droid v2.0.10



No comments: