Saturday, November 10, 2012

Mandi

Bukan aku yang mandi. Ni nak tunjuk si budak besi tengah mandi bogel. Haha. Yela..bogel. Ada ke kete pakai baju?

Gila lama kot tak mandikan dia. Kat Putrajaya susah nak carik carwash. Kalo ada pun bukan main berderet kete tunggu turn. Area Bangi aku tak reti la pulak katne. So sudahnya carik ke Equine jugak la. Kedai ni je yang aku tau. Alang-alang jap lagi bole la cuci mata ke Aeon pulak. Huhu. Baek punya planning kan?

Sebelum tu tadi pegi buat hair treatment. Akak keguguran dek...keguguran rambut. Taktau acane dah nak buat. Semua produk akak dah guna tapi gitew jeeee... Agak-agak akak kena botakkan ke hah? Mungkin kalo terpaksa itu la cara terakhir. Uhukuhuk.

Ok nak sambung tengok dorang cuci. Kena monitor kang tak bersih pulak. Babai.. ;)

Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments: