Friday, June 29, 2012

Seven


Gambar dua hari lepas. Pagi-pagi sampai ofis bukan buat kerja, berposing dulu bleyyy? Bukan selaluuuuu...

Ni budak-budak satu seksyen. The Corntoz Seven, tapi ada six je sorang lagi terpaksa cover jadik PA. Cam haram lah dok sini, PA gaji besor, siap ada elaun..kalau cuti suruh kita cover. Makin naik lemak tau. Geram betol. Kerja yang ikhlas pun jadik tak ikhlas sebab terpaksa. 

Hari ni bos-bos semua tarak. Dorang ada kursus kat Langkawi. Ni pun satu cilakatak. Siap bagi pesanan supaya siapkan kerja, ini amanah, brek brok brek brok... Tapi angkut semua bos. Sape nak sign surat segala? Bingai tak? Makin lama dok kerja sini makin seteress aku. Bukan stree sebab kerja, tapi stress dengan perangai orang-orang kat sini. Tapi tu lah...kalau dah kerja gomen tu camtu je lah. Ish, ish, ishhhh...

Isnin minggu depan final exam dah start. Paper petang cam biasa. Dah lama tak merasa exam pagi, asyik petang memanjang. Hari tu lecturer dah upload carrymark. Cam ok je nak dekat full marks. Tapi taktau lah jawap final ni camne. Harap-harap boleh lah. Tak target tinggi sangat pun. Agak-agak B+ pun dah ok, still lagi dapat maintain 3 pointer ke atas.

Eh tetiba berdebor pulak. Terus sign off. Tatah.

No comments: