Monday, April 16, 2012

Kaolaurier FREE Sample


Hi Everyone, we are giving out sample on our latest product - Laurier Perfect Comfort! Click on link below to find out how to get a sample and how you can stand a chance to win an iPad 2! 



Nak dapat iPad2 tu macam payah sikit. Tapi kalau takat nak dapatkan sample tuala wanita tu ok lah. Tak susah mana pun. Klik je link kat atas tu. Isi details sikit done. Tunggu je lah seminggu dua kot sample tu sampai. 

Sekarang pad Laurier ni dah tak renyah. Dulu ingat lagi kemain benci betul bila tang nak mencuci kotoran tu. Ada gel lah ape lah. Nak basuh pun geli kan? So kureng lah sikit nak guna brand ni. Macam-macam brand aku pernah pakai. Tapi sekarang kalau tak Laurier, aku carik Kotex. Sebab dah senang nak cuci. Maklum lah akak kan bizi. Pftt.

;)



No comments: