Tuesday, March 27, 2012

Update budak besi


Pagi tadi lari jap tengok budak besi. Ape cer ntah kan. Dah lah tido luar. Kesian banyak nyamuk. Kekeekeke. 

Tadi tengok dorang dah bawak budak tu masuk. Tayar dah bukak. Dalam semua tu pun dah bukak and dah rendam. Dia cerita pasal piston. Dah goyang dia kata. So dia tanya nak overhaul turun enjin semua ke just nak tebuk. Kalau turun tu kang mau cecah 2k++ gak tu. Bajet dah lah takda ni. So suruh tebuk je lah. Tu pun makan 1k++ jugak tu kang. Adoi adoi...migrain dah menyerang ni.

Time tu aku senyap dah. Dalam kepala pusing-pusing mana nak cekau duit. Duit gaji dah lah ciput je. Tu belum bayar bil segala. Ntah apa nak makan sampai hujung bulan ni. Camne ni? Camne? Camneeeee???

Abang sayang kat sebelah sengih je. -_-"

Nampak gayanya birthday tahun ni takda hadiah lah. Aku punya birthday, si budak besi pulak dapat. Naseb nasebbb...

;(

Uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...!!!


No comments: