Tuesday, March 6, 2012

Random


Banyak benda nak cerita. Tapi masa takda. Dah tu malas pun berganda ganda. Jadik marilah gunakan malas itu alasan utama belog tak ber update. Hikhikhik


Subjek untuk semester ni dah berjaya diregister. Kena jugak bawak dua paper. Satu memang wajib, satu lagi wajib plus salah sendiri. Salah sendiri sebab sebelum ni taknak clear awal awal. Dah last minute baru mengelabah. Padan muka aku. Ketawa kan aku. Ye la ye la...

Sampai sekarang tengah hangin dengan koordinator course. Last week suruh aku call balik untuk set appointment. Dari pagi semalam hingga sekarang langsung tak dapek call. Henfon off, fon ofis tak berangkat. Kemana kah dikau??? 

Minggu lepas dapat panggilan dari BPH. Dah dapat duduk kuarters. Horeyyy. Duit gaji jugak bakal mensusut berikutan pemotongan duit kuarters tersebut. Horeyyy horeyyy... ni BPH punya horeyyy lah. Tsk tsk tsk

Lepas ni kena ikat perut. Oh mampu kah? Balik kampong pun tak boleh tiap minggu dah. So mak kena datang sini kalau nak rindu kat anak dia ni. Hehehe



Arrrgggghhhh...ngantuknya bila dengar kawan sebelah berdengkur. Sedap ko tidur eh...

 


No comments: