Tuesday, March 20, 2012

6 Tahun


20 Mac 2006 - 20 Mac 2012


Dah 6 tahun rupanya kerja gomen. Dalam menyampah-nyampah tu kan. Eiiii...tak baik sungguh. Syukur patutnya ada kerja tetap, pendapatan tetap tiap bulan walaupun kadang-kadang dah paras masuk idung kesengkekannya. Syukur alhamdulillah ya Allah.

Kalau tak lalink aku ni post dalam fb tadi mampus aku tak ingat. Padahal tiap tahun wajib ingat tau sebab tiap tahun kitorang buat rotation celebrate anniversary ni. Tahun ni kau belanja aku, tahun depan aku belanja kau. Camtu lah tiap tahun. Tapiiiii kan... lalink aku ni berHUTANG tau. Hutang belanja tahun lepas tak settle lagi. Dengan alasan busy. Ececeyyyy... 

To my lalink Ina, happy our working anniversary... Kerja rajin-rajin ok. Aku dah boring dok sini, dah hantar surat tukar. Doakan aku dapat tukar cepat eh. Hikhikhik...

Oh lagi satu, bila ni bileeee??? Perut aku dah mintak diisi. Hewhewhew



p.s. happy 6 months anniversary too, cik abang... ;)



No comments: