Monday, February 27, 2012

Nurul dan jawapannya

Ada sesiapa bermasalah dengan password untuk masuk ke student portal UiTM yang berwajah baru sekarang?

Nurul (sukati je aku panggil dia nurul) telah memberi bantuan pada aku tadi.




Hari ni dah start registration course untuk pelajar-pelajar lama. Line punyaaaaaaa la busy. Sampai sekarang aku takleh masuk. Dok loading memanjang. Huwaaaaaa...

Bila try login, tetiba kang appear password incorret pls try again. Kejap lagi kang boleh masuk, tetiba apprear 500, error bla bla bla... Ulang balik 48 kali tak lepas-lepas. Tadi lepas buat permohonan sticker kereta je. Aduhai.

Nak register satu subjek ni pun payah bebenor. Ingatkan lepas ofis hour orang dah kurang. Lagi sipot sedot ada la. Haih. Kena try lagi besok la. Takpon pinjam berukben housemate malam karang. Caucincauuuu..




No comments: