Thursday, February 23, 2012

Empat Tahun

Empat tahun dah berlalu. 

Pejam celik, pejam celik je kan? Tak sangka dah empat tahun aku sambung belajar ni. Ingatkan dulu lepas Diploma malas dah nak sambung belajar. Ingat nak kerja je. Gian nak pegang duit sendiri. Lagipun result tak berapa nak bagus. Nak belajar balik otak dah kematu kot. 

After masuk gomen aku dah niat nak sambung belajar lagi. Takan nak kerja kerani sampai pencen kan? Nak gak merasa jadik bos pulak. So lepas setahun dah kompom kerja aku apply ePJJ UiTM. Tu pun fening jugak pikir nak apply U mana. Paling murah tu la UiTM. Lagipun sebelum ni aku dari situ jugak. Masuk balik sana at least dapat credit exemption. So dah save satu semester.  

Now, tinggal satu semester lagi. Tinggal satu paper je lagi. Kelas start 1 April. Ada sebulan lagi nak berjoget joget pastu kompom kembali pening membuat tesis. Nasib baik jugak untuk tesis ni buat dua orang. Dah tentu aku berpartner ngan Sarah Ag. Terer okeih semester ni dapat straight As. Aku ado single A je. Hewhewhew. And sorang lagi sahabat aku, Idda dapat Dean's List semester ni. Tahniah korang!!! Aku tumpang bangga. Ikhlas. Kekeke.




Touch up apa yang patut sebelum exam bermula. Time paper managing change. Ni port peberet kitorang. Siap ada aircond lagi tau. Hahahaha.

Pasni dah takda final exam kat DRMM dah. InsyaAllah kita semua akan berjaya. Jom sambung joget joget!!!



1 comment:

Kiera Zainal said...

GOODLUCK peeps! Chaiyok study tuu.