Wednesday, January 25, 2012

Baucar Buku 1Malaysia


Adik-adik dah ambik Baucar Buku 1Malaysia?
Akak sudah. Tengok gambar gediks kat atas pun dah tau kan. Kemain lagik kau.

Ingatkan akak tak layak tau. Sedih akak. Baca punya baca syarat-syarat tu sekalinya terlayak pulak. Wah-wah kemain akak dan akak-akak yang lain serbu pejabat Bendahari sebelum exam hari tu. RM200 dik, kau mampu? 

Baucar pun dah separuh akak perabiskan membeli-belah di POPULAR hari tu. Nanti akak tunjuk apa akak beli okeh. Sukeeee sangatttt... 

Jangan lupa beli buku pelajaran tau. Valid sampai 31 Mac 2012 je untuk kita bershopping tau dik. Kang tak sempat jangan cakap akak tak kabo pulak. 


Kbai, adik-adik. Xoxo. ;)))  errrr buang tebiat ke ape minah ni???



No comments: