Tuesday, December 13, 2011

Pilihan Dalam Tangan Anda

Pagi ini ada taklimat mengenai opsyen SBPA dan jugak penyerahan surat tawaran opsyen kepada semua pegawai. 




























Kualiti gambar tidak memuaskan berikutan keadaan henfon sedang nazak -.-" (bile ntah nak dapat henfon baru ;p)


Selesai jugak part semakan dan urusan surat tawaran. Lepas serah borang, tunggu dorang serah balik samada setuju terima atau tidak. Pagi ni sesi untuk pegawai-pegawai dulu, petang kang baru orang-orang sokongan (sekarang dah tukar 'kumpulan pelaksana').

Nanti kita cerita lagi. Dorang dah gelabah nak setting meja pulak. Macam-macam hal lah. Kbai.



p.s. CUEPACS kata jangan sign borang opsyen SBPA tu dulu. Camna ni? Nak sign ke tidak? T___T 




2 comments:

Qaseh Gifts said...

Salam perkenalan...

Jom baca entri ni! Tips Persedian ke Musim Persekolahan yang Baru

nkara said...

salam perkenalan too...
jemput datang lagi :)