Monday, December 19, 2011

Pemandangan Bawah Meja


























Errr... Indah ke tidak pemandangan bawah meja aku ni? T.T

Entah bila lah nak kemaskan kasut-kasut ni. Bukan pakai sangat pun. Tapi suka ada banyak kasut kat ofis kunun-kunun kalau kecemasan senang tak kalut nak carik kasut. Tu yang kat luar, dalam kotak belum tengok lagi tu. Belum tengok dalam kereta, dalam kat rumah jugak. #pengsan. Kasut ni kalau tak pakai lama-lama kang rosak jugak. Nak bagi orang, sayang. Nak buang, lagi lah sayang. Apa punya perangai lahhhh...

Selipar Angry Birds pun ada? Sempat tu shopping kat Kedai Runcit Pak Lang sebelum balik petang semalam. Siap beli tepung gandum untuk buat cempedak goreng (macam kat sini takda jual tepung kan?LOL). Harga pun tak buang lagi, murah-murah rm5.50 only. #bwuek ;p


No comments: