Wednesday, December 7, 2011

Aqil Hafiy

Aku lupa nak share gambar adik Aqil masa kami pergi melawat dia di Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) dua minggu lepas.

























Dengar cerita bos yang pergi melawat minggu lepas, duit untuk ubat sebanyak RM2k tu dah dapat dikumpul. Duit tu untuk ubat redakan bengkak kat pipi adik Aqil tu saje tau. Bila dah ok baru boleh buat pembedahan. Kos pembedahan baru dicover oleh kerajaan sebab mak ayah adik Aqil dua-dua kerja gomen. 


Ok nanti apa-apa aku update lagi. Tatah.

2 comments:

qistinasafiah said...

Ada perkembangan baru? Semoga adik ni segera sembuh dan kembali aktif. Amin.

nkara said...

sekarang masih keluar masuk hospital lagi..belum operate sbb nak susutkan bengkak kat pipi tu..mama aqil bagitau aqil seronok dapat balik umah hari tu maybe pipi dah tak sakit kot.
hopefully aqil akan tambah sihat! dan kuat! :)