Tuesday, November 1, 2011

Merah Jambu Gitewww..



Dah beberapa hari menjadik skodeng-er kasut di atas. Agak-agak kau sesuai tak untuk perempuan macam aku ni? Ahhh tak kira lah sesuai ke tidak aku nak beli jugak. Tak kira. Tak kiraaaaa. Rasa nak lempang tak budak ni. Baik takyah tanya kan. Grrr...

Hari jumaat masa rehat panjang nanti ingat nak pergi test kasut ini kat kaki sendiri. Selagi tak test sendiri memang tak puas hati. Nasib baik lah kedai kat area Bangi saje. Boleh lah cuci mata benda-benda lain jugak nanti. Thehehe.


Mau cuci mata lagi lanjut? Jom membeli-belah tingkap secara dalam talian kat sini ---> klik lah eightDesigns boutique. ^0^


2 comments:

♛ NazirahMoktar ♛ said...

teringin gak oxford shoes ni :) sebab comel..

nkara said...

kannnnn...
memang comel! ^_^