Tuesday, October 18, 2011

Mari Membuat Senarai Harapan

Lepas belek-belek album dalam FB. Tiba-tiba datang niat nak membeli kamera sendiri. Selama ni dok pinjam kamera orang. Nak beli sendiri bukan tak mampu takat yang biasa-biasa tu kan. Tapinya kalau membeli dengan hati yang kurang puas maka kamera bakal diarkibkan atau "kau nak pinjam? haaa pinjam lah... tak pulang pun takpa" Perghhhh berlagak kaya kannn.




Comel gilerrrr kan ads Olympus PEN nih. Siapa nak masuk contest Happy Photography Olympus PEN boleh menghantar entry sekarang. Aku belum terbukak hati nak masuk, idea tarak. Y_Y 



Cukup berkenan nak dapatkan kamera ini. Ada sesiapa nak belikan kew? *kedip kedip mata bajet comel* 




InsyaAllah ada jodoh tak kemana. Ko tunggu ye Olympus PEN Lite!!! ^_^



p.s. SHELL dah bagi sms tadi. Tak sabar nak tunggu abang ABX Express muncul di muka pintu ofis. Weehoooo... *lompat lompat* 








No comments: