Wednesday, September 7, 2011

Cuti Sakit Dua Hari


Now sedang melepak di rumah dengan bahagianya.

Semalam pergi klinik ada appointment dengan doktor. Buat minor surgery then dapat cuti sakit 2 hari. Siap doktor tanya nak tambah lagi ke? Aku pulak dengan blurnya cakap cukup lah doktor. Pastu balik menyesal. Kenapa lah tak cukupkan 3 hari terus. Boleh cuti sampai hari jumaat kan? Pastu boleh balik kampung terus. Wahhhh mensesal tiada berguna sudah.

Apa penyakit aku?

Penyakit orang perempuan. Nak cerita pun macam tak proper je kat sini. Yang penting semuanya dah selamat. Alhamdulillah. 

Hmmm... bosan pulak dok rumah. Time kerja nak cuti, time dah bagi cuti rasa nak kerja pulak. Apa nak buat eh? Layan CV dulu pastu cadang nak kemas rumah. Cadangnya lah kan. Sakit ada rasa sikit-sikit lagi nih. Baik baring-baring layan tv dulu kan? 

Heavennnnnnn... ;p





No comments: