Tuesday, August 16, 2011

Pendaftaran Pelajar Lama ePJJ UiTM Dibuka Sekarang!


Sesiapa pelajar-pelajar lama ePJJ UiTM tu ahkak nak bagitau ye... pendaftaran subjek dah dibuka. Boleh check Jadual Seminar sesi September 2011 - Januari 2012 di SINI (bapak beso siap bold lagi gitewww kan)


Pendaftaran subjek dibuka dari hari ini, 16 Ogos hingga 3 Oktober 2011 (gila advance kan ahkak. awal-awal dah register huhu) katanya. Jadik cepat-cepat lah ye... Nak ngelakkan jem bukan senang. Nanti dah ramai orang register time tu lah hang la... error la... hape la... kan kan...


Ahkak dah register 3 subjek tadi. Lagi 1 subjek kena refer ngan koordinator sebab ada masalah sikit. Hopefully boleh settle. Kalo idak susah lah ahkak ni kan. Wawawawaaaaa...


InsyaAllah, ini semester akhir. Weeehoooo... 


Hep heppppp... jangan suka sangat. *baru lompat separuh* Adehhhh....



No comments: