Friday, June 10, 2011

Si Dodol

phewww... lama gila tak update belog kesayangan gua.
banyak cerita mau update tapi asal nak start menaip je ada saja benda mengkacau.
bikin hati panas... nak kena masukkan streamyx cepat-cepat kat rumah ni.
nak harapkan prepaid broadband digi tu alamatnya memang tak berupdate la nampak gayanya.

last week anak sedara sulung aku kawen.
tetttttttttttttttttttttttttt!!!!
jangan tanya soalan cepu emas... kang aku cepuk kang. huahuahua.

pasal majlis kawen tu nanti la aku cerita. bulan depan kot. hahaha.
ni aku nak cerita benda menarik bila ramai adik-beradik balik bila ada kenduri camni. memang sangat la meriah okeh. syiok pulak tiap tahun ada kenduri kompom semua balik kampong. time raya pon tak macam ni.

anak sedara aku si along amy bawak menatang peliharaan dia. memasing teruja dan tergeli sebenarnya masa mula-mula menatang ni datang. selalu tengok je ni dapat pegang. meremang bebulu rasanya. aku takda la takut or geli pon. (ayat cover)




ni la dia si DODOL, seekor iguana yang berharga lima-ratus-henget. kalo aku la kan toksah la nak beli menatang ni dengan harga camtu. habis duit gaji gua... T____T




No comments: