Friday, June 17, 2011

Alhamdulillah

pagi-pagi dah dikejutkan dengan berita mensenakkan sang perot. mula lah tak lalu nak makan, tak lalu nak buat kerja. nasib baik bos cuti. boleh lah jugak menghapdet belog yang dah lama ketinggalan ni.

dari pagi tadi tak putus-putus menerima panggilan telefon dari kawan-kawan. apakah?
well... result exam dah keluar okeh. haruslah semua mengelejat mentalipon sebab nak tau keputusan kawan-kawan padahal result sendiri takut nak tengok. pandai eh? dah tau kawan-kawan punya result gempak baru terhegeh-hegeh tengok result sendiri pulak dengan harapan result sendiri pon sama gempak macam result kawan-kawan. wahh ayat pon pening-pening. T__T

antara perkara yang aku suka pasal uitm ni tang ko takyah bersusah-payah nak tengok result kat student portal bagai. hanya click kat emel masing-masing tapi pastikan emel tu yang ko bagi kat uitm. done. result didepan mata sajo. sila tengok sampai muntah pon takda hal.

aku dah tengok tadi dan resultnya "ALHAMDULILLAH"... syukur banyak-banyak. paper semua lulus dan pointer naik semester ni. bolehlah malam ni tido dengan aman. besok boleh ber-hiphip horeyyyy...








7 comments:

::blog anak jawer:: said...

tahniah..lega kn kalau result ok...he3..

-Yok mampir diluk = tiada yang sempurna...ALLAH itu maha adil...

syrupmasin said...

congratt :)

cik husna said...

tahniah untuk result cemerlang tue :)

Cik Mai said...

hehe..chaiyok2...sem depan kita stadi hard lagik!!

nkara said...

oh cik mai ada blog ye...hehe
sem depan mmg kena hard and smart!
yey final...!!!

Cik Mai said...

hehe..baru nk berbloging...yeay!..bukak sem nnt aku blaja korg amkn kt kedai ikan bakar n mkn abc...

nkara said...

yey! mai blanjeeeee...
dah rindu la nak makan kat seksyen 2...lama sgt cuti kan...