Friday, May 20, 2011

Jemahat yang hening.

ya. hari ini hari jemahat. ataupun nama saintifiknya jumaat. motif? keboringannnnn...

plan nak carik baju baru untuk event minggu depan dengan elyza. tapi elyza terpaksa mengELkan dirinya sebab anak dia disaspek denggi sejak semalam. taktau apa cerita hari ni. jap lagi lah baru sms.

jadinya terpaksa mengekjas mr. dahling untuk cari baju baru besok. nak pergi mana ha? dah lah orang tua tu demam. kang tak pasal-pasal kena maki plak aku. takpa. takpa. belom try belom tau. kena jugak bawak dia keluar mana tau demam tu boleh kebah kan. punca demam tu datangnya dari bos dia la. srooot srooottttt!!! (bunyik hingus selesema) so terkena virus kat dia pulak (dia kata la). dalam tahun ni je dah berapa kali dia demam. aku je yang belom demam lagi. ke memang lelaki senang kena penyakit? antibodi kureng. T____T

tadi ada tengok kat FB RAPI Magazine. ada bengkel cantik & cergas ahad ni. tengah ajak zura kalau dia ok kitorang nak join. tapi tengok lah nanti. ada entry pasal tu maknanya aku pergi lah. (:

nak baca blog kak senduk lah kejap. mantops kau kak!!!

No comments: