Monday, February 14, 2011

So Retro.


pehhhh...dalam keta camni memang retro habislah. kaler merah nya makngah pulak tu. memang dah kena taste tu.



tapi yang ini pon ok gak. sentiasa setia bersama aku sejak dulu lagi. kurang meragam, kurang merajuk, kadang-kadang je buat hal. tapi tu biasa la kan? dah nama pon vantage. yang lama tetap jadik pojaan hatiku.

penah gak ada orang suruh trade-in budak besi ni. tapi hati tak sanggup wooh. tak sanggup nak berpisah. tak sanggup nak mentambah hutang keliling pinggang. dah la pinggang saiz xl, bole mati wooo. selagi budak besi ni sanggup berbakti pada tuan dia yang tau pakai tapi tak reti nak menjaga ni, selagi tu la aku setia pada yang satu. eh eh eh.

besok hari Maulidur Rasul, 12 Rabiul Awal 1432H. ada perarakan sempena maulud nabi di Putrajaya jugak. banyakkan berselawat dan selamat berarak dan jugak selamat bercuti. (:

3 comments:

apek poyo said...

waaahh..ok la tu..merah lagi tu mak ngah...ekekekek

ayujamal said...

keta yang kat tas tu cute...

a n a s t a s y e a said...

Saya pun macam tu. Selagi boleh guna .. buat apa nak trade-in. =)

anastasyea's latest post .. Contest Tiket Wayang dari Blogger Shakiddo!