Friday, January 14, 2011

Year of the Bat.


besok kita akan mensambut hari kelawar sedunia. opis aku ada buat satu event sempena tahun kelawar ni kat Zoo Negara besok. ada majlis perasmian, booth-booth jabatan contohnya PERHILITAN, JPSM, UKK dan macam-macam lagi lah. kalau nak tau apa itu 'Year of the Bat' sila lah datang besok ok.

boleh datang ramai-ramai bawak anak-anak, cucu-cicit dan segala orang kampong datang ramai-ramai memeriahkan Hari Bertemu Pelanggan NRE nih.

datang jangan tak datang!

oh lupa. besok event start pukul 10 pagi sampai 4 petang. see you there!!!

2 comments:

erkies said...

kak yat patut letak gambar leman ngan dua gadis, mesti ramai yang comment.. :)

nkara said...

hahaha...
leman wanted.