Wednesday, January 19, 2011

Super Visor.

genap 8 hari aku buat kerja secara serius dalam ini seksyen baru. wahha 8 hari pun mau kecoh kah? yeeee memang mau kecoh. sebab 8 hari itu ibaratkan 8 tahun aku dok kerja kat sini.

secara overallnya, meh aku nak review sikit pasal kerja baru aku nih. secara overallnya (ulang macam astro), kerja ni memang seronok. buat benda berkenaan servicing. macam-macam boleh belajar. pasal lantikan baru masuk kerja, nak sahkan lantikan, buat kew. 8, rekod cuti, buat pencen dan macam-macam lagi. sapa yang kerja gomen tau la pasal benda ni semua. 

sepatutnya 2 tahun lepas aku kena buat kerja ni. sepatutnya lah... tapi atas sebab musibat tertentu makanya aku dihantar buat kerja latihan. lagi syiok ma... boleh jalan-jalan. makan-makan. dan hasilnya body macam ni lah (sambil posing model). gebus dan gemoks. hahaha. cettttt...

dah best-best dok hotel (buat kursus kan slalu dok hotel), kena pulak job-rotation lagi skali. ni citer lepas 2 tahun seronok meround hotel dan mencuba makanan yang mengakibatkan bentuk badan aku lari dari bentuk asal. ececeh... 

sepanjang 8 hari nih aku dah boleh catch-up apa yang patut dah. lama-lama syiok jugak buat kerja ni. cuma ada certain things dan certain persons yang agak meluatkan anak tekak aku ni. biar la rahsia... malas nak kecoh. kang ada pulak yang rajin skodeng belog aku ni buat laporan takda permit kang mati pulak. pencen lama lagi wooo... prestasi kena jaga jugak kan?

aku bagitau nama-tidak-benar orang itu mau?


nama dia SUPERVISOR.

end. :O)


6 comments:

zmah said...

Singgah tinggal jejak,maaf akak tak blh komen sgt kepala berat,demam panas.

ctbella said...

kak yatt kene tukar bahagian ape?

erkies said...

saya tau, saya tau! (angkat tangan)

nkara said...

zmah,
get well soon... (:

nkara said...

ctbella,
still in same department..seksyen je tukar...hehe

nkara said...

erkies,
jawab dalam hati je...hahaha