Monday, January 24, 2011

Jangan sibok kat belog aku boleh tak ?


minggu lepas asal aku klik kat shoutmix asyik bendalah atas ni je keluar. pejadah eh? shoutmix aku kena hacked ke? tension tau asyik klik asyik kau je yang keluar. semua nama pulak tu.

anybody tolong bagitau apa bendalah bangang nih? marah tau marahhhhh. grrrrr...

5 comments:

Rafina Mimi Zairul Murni said...

akak pun tak tau apa benda ni..tak pernah terjadi plak kat blog akak..

Dhiaqiud said...

Benda ni dh jd kat dhia mmgu lps..sm la, bl klik link kat shoutmix, link tu g ke blog my rap battle blog entry..de kwn blogger suh block URL blog tu kat setting shotmix/shoutbox..try la..

Firdaus Alim said...

Sabax na

zikeryhassan said...

block la ip address dia

ann said...

ermm.. samalah ngan tmpt sembang mokcik..

http://macam-macam-ann.blogspot.com/2011/01/masalah-problemo-berulang.html

block jer.. ubatnyer!