Tuesday, January 11, 2011

Day one.

hari pertama memulakan kerja di seksyen baru. agak haru-biru jugak. banyak yang kena catch up dengan cepat. nak sesuaikan diri dengan environment baru. kawan-kawan lama tapi baru nak bekerjasama. bos-bos baru yang macam-macam dan berbeza karenah. harap otak dapat menerima semua maklumat dengan kadar paling terpantas.

okeh mau sambung kerja. trafik mungkin akan terjejas sebab takda masa nak berbelogwalking. tolong jangan serik mentinggalkan jejak anda di sebelah kiri ini okeh. tata.

12 comments:

Rie said...

besh bila suka apa yg kita buat kan?
best of luck in ur career :)

e~where said...

good luck 4 new job....:)

misyamissyou said...

wah..selamat bekerja! :D

nkara said...

yerp...
best bila dapat buat benda baru. exciting & challenging...
tapi tak suka kalo ada yang suka down-kan motivasi orang. but its also part of challenges kan?

harap2 today makin baik dari semalam. semalam penin sampai nak muntah. hahahahaha..

CahayaCintaIlahi said...

wah smbt lagi ek pOst entri
terbaek laaaa.. terUskan usaha
;)

~ eMaSuSiLa ~ said...

cik yatt kat section mana skrg?

~ eMaSuSiLa ~ said...

cik yatt kat section mana skrg?

Anonymous said...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel

nkara said...

cahayacintailahi,
entry kena buat jugak..kena 'pandai' curik masa..-_-


ema,
kat SPk... ganti kekna... (:


daniel,
aku tak faham la kau cakap apa...

~ eMaSuSiLa ~ said...

oo.. jaga buku servis ye.. igt ganti daos..

nkara said...

ema,
tmpt daus dah ade mawek (mak+awek) duduk...
kekta pon dah tukar ganti ct kat, syahril ganti ann...dorang masuk spkom. hafiz masuk spl..pn lina kpsu pon tukar mosti. dpt bos baru..lelaki (:
pastu kekna masuk snpt ganti suraya, suraya masuk spo ganti yati, yati masuk spkom. paham?

~WaNniE~ said...

Gud luck dan selamat bekerja...
Wannie datang follow..
dan nkara ditag http://burungjinjang.blogspot.com/2011/01/hati-getah-new-year-giveaway.html