Thursday, January 27, 2011

Cupcakes.




dengan gaya mengentel ala chef terkonal ni agak-agak korang nak tak rasa cupcakes yang aku buat ni? gulppppp.... ~

aku suka orang yang pandai buat cupcakes. aku suka tengok orang buat cupcakes. bila sampai kat aku.. FAILED. seriussss aku tak pandai masak. eh takat simple-simple tu tau la. takde la bangang sangat. maksud aku yang agak susah macam ni (bagi aku susah hokei).

dari dulu planning nak masuk kelas la. nak belajar kat kawan la. sampai sekarang haremmmmm. semua janji manisku je. hahahaha.

bila la budak umah aku nak beli oven ni. hari tu dah survey. tapi mengenangkan oven tu bakal bersawang dalam almari niat tu dipostponedkan dulu. mungkin pasni aku suggestkan balik niat suci murni ala-ala aku ni. 

kita tunggu je la nanti. o_0

10 comments:

Cik Moon said...

tomeinyerr cup cakes dia.. mcm tuannyer jugak.. hehe

fAtaH said...

lawanya kek...macam si pembuatnya.hehe ;)

Watie said...

oitt..bilakah itu?? tk hajak aku pun..kui..kui..kui.. ko punya cup cake agk2 sakit perut tak kalo aku mkn ???

EMMYMAZLI said...

Cam kenal jer acik kat sebelah awak tu... hhehehehehe

EMMYMAZLI said...

pls bukak link kat bawah ni... then u know what

http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2011/01/smashing-award-dari-acuroseday-lil-art.html

EMMYMAZLI said...

pls bukak link kat bawah ni... then u know what

http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2011/01/smashing-award-dari-acuroseday-lil-art.html

misyamissyou said...

cute!!

aleen aiden said...

halamak..mcm menarek je buat cupcakes!hu3

tiEra said...

alololo....chumelnye kek....

serikandi said...

i like CC..i pun kuat brangan nk buka kedai CC la candy la..sume jenis dessert..tp buatnyer x..huhu..at least u dh buat CC n mnjadi plak tu..good for u..