Wednesday, December 1, 2010

Will you marry me?

hari tu ada terbaca pasal Elyana propose Khairul di sini  (klik laju-laju cepat!)





sukaaaa sangat tengok. (:
dapat ke aku sambut dua tarikh penting bulan ni lagi macam 4 tahun yang lepas???












ps i love u

13 comments:

EMMYMAZLI said...

2 tarikh penting camner yat?? apa kaitan yg 4 tahun lepas tu??? story skit kat aku??

POSH76 said...

sukala tengok video ni romantik sgt hehe

nkara said...

posh,
btol...sooo lomantikkk!!!

Dilema Si Tangan Basah said...

mereka sangat sweet kan. wish i can propose my becoming husband like her.

i flw u

nkara said...

emmy,
kepochi ah kau...hahahaha

nkara said...

dilema si tangan basah,

kang kata perigi mencari timba.
........(tak ingat), pipi tersorong-sorong.

susah kan... -.-'

tiqaa said...

comel je dyorg :D

erkies said...

GEDIK



p.s. saje nak mendengki boleh?

NOOR FATIN said...

bestnya. ada duit cepat2 nak pinang faiq. hahhaha :P

Cempakamelati said...

Semoga jodoh mu akan di ercepatkan..tapi jangan la pompuan pinang lelaki...tak manis.

nkara said...

yup...
walaupon zaman dah maju tapi bab pompuan nak pinang laki nih tetap janggal... (:

qistinasafiah said...

Aunty postla video ni pd uncle, kot la dia faham maksud aunty tu... :D

Cik Teratai said...

so sweet...