Friday, December 10, 2010

Result sudah keluar Oh!

klik kalau tak nampak.

aku dah tak lalu nak buat kerja nih wehhhh.... cekodok feveret pon aku dah tolak tepi nih! waaaaaaa... takut! takuttttt!!!




p.s. info terkini!

result exam masuk dalam e-mel rupanya. baru aku tau...HEHE
alhamdulillah... semua clear. result naik sikit dari semester lepas. kena bayar nazar lepas ni. fuh fuh... >_<


14 comments:

Amirrah Zawani said...

check kat emel je.. tayah log in..

cHiKakO PiNky said...

sama la...me pun xlarat nak check.klik xkuar2 gak. kat email pun xdak. nak cek kot mn lagi. kat student portal senget la.

nazirulhazwan~ said...

bayar nazar tu kat den yer klu melibatkan duit atau sembelihan.hehe

Mohd Wakiyuddin Rosnan said...

student uitm ek? my sis pon sme gk.. ntah die dpt bpe..

nkara said...

mirra,
aah lah..penat je aku dok login dr smlm. masuk emel lagi sonanggggg...


chikako pinky,
blom masuk lagi ko dik. akak dah dapat dah..weeeee~

nkara said...

nazirulhazwan,
kedua-duanya bukan...hahaha
takde rezeki ko la bro...


mohd wakiyuddin rosnan (pehhh pjg nama ko dik),
yup..tp akak student epjj. dah tua dik..hehehe
akak ko mesti ok tu..insyaAllah!

mr.curly said...

yahuuu!!..result die bagusss..lehla wat kenduri 7ari 7mlm..hikhik

sYafIk-wAy said...

bagus lah naik tuh , moga dapat lagi baik untuk yang seterusnya .

mrs Gee :) said...

yeeehaa..kite sokong mr curly..anyway congrates 4 ur good result..

cik-terompah said...

tahniah!!! nih hambik terompah free.. haha

NOOR FATIN said...

tahniah awk!

hans said...

memang dalam email pun
kan before nih dia bagitahu
hohohoh
aku dapat email tu kul 4.30 pagi silap

P/S : Blog Gua Kena Tegur Oleh Blogger! Gua Cuak!

misyamissyou said...

wah..tahniah ^_^

syamimi said...

saya ni pulak tunggu result spm...wah.risau ni