Tuesday, December 28, 2010

Pertandingan Template Tercantik by Gayahspears

misi cobaan nasib diteruskan...

kali ni kita terjah pulak seorang belogger yang terasa belognya suram. jom la kita meriahkan belog dia nak? jom je laaaaa... (:


sambil kita beramas-mesra dengan cik GayahSpears kita ni, kita try masuk kontest mau? kontest ni bertajuk Pertandingan Template Tercantik by Gayahspears. errrr... template aku nih dah la kosong je. ada can ke ha?

 

syarat-syaratnya ibuk-ibuk bapak-bapak ya...

1. wajib menjadi pengikut gayahspears(dot)com. - dah lama jadi dah sejak gayahspears jadi dot com. gayah je tak datang umah aku. waaaawaaaa... ;p

2. copy banner beserta isi entry ni dalam blog korang dan jangan lupa buat sidebar. - setel...

3. tajuk entry korang mestilah Pertandingan Template Tercantik by Gayahspears. - setel jugek...

4. tag kepada 3 kenalan blogger - ermmm... nak tag ctbella, lileey dan Yatieowner (sila buat ye..hehe)

5. copy dan paste link entri korang kat entri ni ya- kat entry gayahspears bukan kat entry aku tau!

6. kontest tamat pada 26 Januari 2011

hadiah lumayan ye ibuk-ibuk bapak-bapak... hadiah pertama sampai ke saguhati semua DOMAIN. wow! wow! (joget joget)

pe lagi?! cepat cepat!!!

5 comments:

ctbella said...

kak yatt...thanx tag.. template tercantik?? tp...eerrrr....layak ke sy nk join contest tu??.gulp! hehe.

NUR AIN AZMAN said...

Good luck ya

jom join sini

http://officialaenlicious.blogspot.com/2010/12/contest-fesyen-untuk-semua.html

dan jgn lupa tinggalkan komen kamoo kt entry i ye. thanks :)

nkara said...

ctbella,
semua org layak..hehe
menang je taktau.. ;p

nkara said...

nur ain azman,
tinkiu dik.
insyaAllah akan join... (:

Gayahspears said...

Nkara.. sila tgk name nkra ade tak dlm list GA Gayah.. maaf lambat terjah,sbb Gayah tak bpe sehat..hihi