Friday, December 31, 2010

Hantu Kak Limah memanggggg balik rumah!!!

bukan hantu mak limah betol-betol okkkk... ni team Hantu Kak Limah (HKL) yang telah bungkossss... atau paling senang K.A.L.A.H. dah kalah memang balik rumah la kan? hehehe...

last week, ada bowling tournament pulak anjuran kelab kat opis aku. venue kat paling dekat. alamanda sajo. masuk ni pon dah last minit sebab gatal nak tunjuk skills. padahal palinggggg tak terer. baling asik ke longkang je. takde harapan langsungggg... ):




ini dia team HKL (hantu kak limah). takut tak? takut laaaaaaa...
nama macam dah riak tu. posing mengalahkan orang terer baling. kitorang menang posing je lahhhh...



walaupon kalah, muka kena happy okeh. baru orang konpius kitorang kalah or menang. belah kiri tu, emmy terer woooo dapat nomo 2. beso hamper dia dapat. tapi tak kasik aku pon. kedek ahhh...



aktiviti bergambar secara pukal. berapa total balingan aku jangan ditanya. sedih akak dek... -_-"
 tapiiii... ada tapi jugak tu. hahahaha. bukan aku yang paling corot hokeh. <---- tanak kalah tu... ;p



nak tau hantu kak limah dapat nomo berapa tak?
ah malu ah... (gedik!)
korang large je gambo tu... ;p










p.s. hadiah hanya nomo 1 hingga 8 je.. teka itu nomo berapa??? wekkkkk!!! hahahaha... ;p




6 comments:

Sharifah nor said...

mcm mana hantu kak limah boleh jadi lawa-lawa ni??? botox ker??? hahaaa..

EMMYMAZLI said...

yatt.... ko jgn kata aku tak bg hamper aku kat ko ekk.... aku offer ko takmo tau... yg kelakar anak aku leh amik balik cekedes bila aku bg ko tak nak.... betul2 buruk siku!!! hahahah

nkara said...

sharifah nor,

ni hantu kak limah mase muda.hehe..
dah taktau nak letak nama team ape. for ur info, my fren ni tgk hantu kak limah balik rumah 4x tauuu...hahahaha

nkara said...

emmy,

mmgggg buruk siku...hehehe
time aku pegang cikedis tu muka pon dah bertukar kaler...semua dia nak sapu..hahaha

wida said...

bestnya..

nkara said...

wida,

kalo menang lagi best...hehe