Thursday, December 9, 2010

The 30's.

hepi besdei tu yu! hepi besdei tu yu!
hepi besdei tu yuuuuuu, sumijelly... 
hepi besdei tu yuuuuuu!
(masuk petang ni dah 4 kali dia call aku. mentang-mentang celcom bagi free seminggu. tapi takpe, aku sukeeee...)



dah masuk zaman 30an dah kawanku ini. tahun depan aku pulak. haih. berdebar gilak okkk... dia takpa la lahir akhir tahun. aku ni haaaa... 29 MAC (motip???) umur dah masuk fasa ketiga. ooh noooo!!!

ni gambar tahun 2006. eh ke 2007? muka suci je masing-masing baru masuk kerja gomen. time ni dia tengah mengandung anak kedua.

baru tersedar bawah mata dah berkedut-kedut. pipi dah tak licin. mana pulak datangnya pakcik jeragat nih ntah. dah la memang tak rajin nak pakai sunblock, moisturizer apa semua ni... yang aku tau krim safi saja. tu pun baru nak berjinak-jinak time dah berkerja ni. boleh? zaman student boleh pulak kau pakai loreal (dah paling mahal bagi aku ni). dah berkerja pandai pulak kau pakai safi? bukan dulu kalau sapa pakai safi kau dah jeling sampai mata naik juling, "pe kelas pakai safiiiii.." tapiiiiii... tu statement zaman dolu-dolu. zaman perabiskan PTPTipu. zaman mintak duit mak ayah. tak sedar diri kan? dah pandai carik duit sekarang ni baru la pandai nak berjimat dan berhemat. insaffff... *letak tangan atas dahi*

ada sesapa dah melepasi umur 30? meh la share perahsaan korang kat sini. bagi sokongan kat aku untuk tahun depan depan. sila.. sila.. jangan memalu miow ye... HEHE


3 comments:

.::: Princess MOMOY :::. said...

x macam 30 pun dear
hepi bestday too
MY RECENT POST : Plectranthus rotundifolius (Poiret) Sprengel - APA TU ?

hans said...

dah 30?
nampak muda ja
xsangka dah 30

P/S : Jom Baca Episod Terbaru Antara Dia, Kau Dan Aku - Episod 38

nkara said...

princess momoy & hans,

kawan aku dah 30...aku lagi beberapa hari je nih... adeh.