Wednesday, November 10, 2010

Musim exam telah berakhir

yei yei exam dah abis...hahahahaha
oh lupaaaa...orang lain ada yang dah lamaaaa abis. ada yang baruuuuu nak abis. yang baru nak setat pun ada jugak. ahhh tak kira... tak kira... yang penting aku dah abis exam! last paper 9 nov, 2 hari lepas... yei lagi skali.. yei yei!!!

sonot gila lah intenet kat opis skang ni. kelajuan tahap empat ibu jari la (including ibu jari kaki). (:

macam sem-sem yang lepas, exam semua kat DRMM seksyen 7. sem ni paper 1st je pagi, lagi 3 paper sesi petang. so kitorang akan datang awal, parking kat kedai mamak sebelah dewan tu (lupa ape nama kedai mamak tu..rasanya Ali Maju), makan dulu siap-siap...kul 12 gerak pegi dewan stadi kat tingkat atas. port baek punye sebab ada aircon dan tak ramai orang. cuma ada beberapa manusia yang ingat dia je yang nak stadi, kitorang tak payah dok bising-bising. orang lain pon stadi group jugak takde la bising macam kauuuuu!!! oh temper kejap.




enterance DRMM.
ni aku snap time 1st day exam. sesak gila wehhhh...siap main tolak-tolak lagi. apedaaaaa...

sepanjang exam sem ni aku perati student-student kali ni pegi exam dress up bukan main...mak aiiiii!!! kalo takat pakai jeans, baju jarang, pesyen pelik semua ada... tapi hari ke-3 exam ada sorang minah ni pakai t-shirt kaler grey bodo (aku cakap bodo sebab t-shirt tu hanya layak dipakai time ko bergolek kat umah depan tv), pastu pakai legging kaler hijau! cuba image... dah la legging tu ketat, berkaler hujau, tshirt lak terselak-selak menampakkan bontot, kau ingat gorges sangat kah? tapiiiii...takde sorang pengawas peperiksaan pon yang tegurrrrrr. buta ke ape???? 

hari ke-4 pulak, ada 2 orang minah ni berseluar capri dan berbaju tshirt yang kalo ko angkat ketiak sikit je dah nampak dah bulu kena tegur dengan lecturer (aku rasa lecturer sebab dia berani tegur minah ni, kalo harap pengawas lain mesti buat dekkk je ni). minah-minah tu kena marah dan kena amik nama. kalo ikutkan boleh kena usir takleh amik exam. macam ni la sepatutnye kena kat minah-legging-hijau (takyah klik, takde link pon) tuuuuuu... takde etika berpakaian langsung!
 




ekspresi mentelaah past years paper.
so far, sem ni soklan banyak yang ulang balik. tapinyeeeeeee...aku asyik tak cukup masa. boleh tak 3 jam tu up jadi 4 jam? harap-harap betol la apa yang aku merepek dalam kertas jawapan tu. nebesnye nak dapat result bulan dpn... T_______T




nampak dalam itu dewan? 
kejap lagi nak masuk dalam tu la. tapi ikut pintu bawah, bukan terjun ikut ini tingkap.
idda saja  menselit kat belakang aku sebab nak bagi efek kurus.
tak aciiiii...




 
haaaa...baru aci.
gambar dengan sarah takde sebab dia tangkap pakai henpon dia.

nampak celah ketiak idda tu?
kitorang exam kat zon C tu la.


semalam terima berita baik.
aku berjaya dapat PBU daripada JPA setelah direjek tahun lepas sebab tak cukup perkhidmatan.
alhamdulillah. (:

7 comments:

Amirrah Zawani said...

haha!!
best kan dh abeh exam..
sy baru habis td.. :)

Mohd Wakiyuddin Rosnan said...

sonoknye dh abes exam.. amek exam ape ek?

eben3d said...

berkunjung dan follow, thanks

azura samsuddin said...

tahniah dah abis exam, zura pun last paper 6hb lepas...tahniah utk kite

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

dah habis exam boleh ronggeng byk2, hehehe

...fazilahpajil... said...

congrate2,,,i coming soon..sok las papaer..waahhh cuak!!

qistinasafiah said...

dah habis exam, aunty bolehlah update blog dengan kerap semula ya? :D