Monday, November 15, 2010

Facebook di era P. Ramlee.



Semoga ceria di pagi Isnin (errrr..ceria kah?)
Teringat nak balik beraya haji di kampong je dah ni... (:


p/s : kredit to Giantpolar. (seriusly tak penah masuk ini blog...google nak cari link tapi tak jumpe)

actually taktau pon pic kreatif ni ade watermark...patut le ada ruang kosong kat belah kanan tu...aku dapat ni pon dari emel yahoogroups...thanks Mr Ceym for the info... (: 



7 comments:

Mr Ceym said...

nkara.. nie amik kat giantpolar nye blog kan..nice n kreatif la dia.. tapi jgn buang dianye watermark..kasi kredit skit kat die..sian die

nkara said...

giantpolar?

mane ade buang watermark bro...
ni aku copy paste dr emel...agaknye emel tu yg dah buang watermark si giantpolar kot.
takpe2...
aku kredit kan skang..kang kate aku plagiat pulak... (:

+dieabella+ said...

hahaha...lawak gile..i like!

... said...

salam..
canggih :)

syukran

Mr Ceym said...

huhu..tak salah kalau tak tahu kan.. tapi kita saling tegur k.. hehe..

faraleya said...

haha LOL xD
sblm ni ad baca yg between sultan mahmud ,p. gunung ledang dgn hang tuah . and between lima org pm malaysia . funny :)

nkara said...

mr ceym,

btol2..
tegur-tegur tu baik..
hehehe