Tuesday, October 19, 2010

Uji minda

Mana satu aku?

Sapa terer sila teka tapi takda hadiah.

Anggap saja ini untuk menguji tahap IQ anda. HEHEHE...

 

15 comments:

~~su manje~~~ said...

tu dalam gambar tu yang bertudung putih dan senyum....BEtUL tak!!!!!

erkies said...

mcm susah je nak cam nih.. huhu

kelana fana said...

baris depan tepi blh kiri sblh yg pakai spek..;)

nkara said...

su manje,
tetttt...jawapan tidak tepat.
sila teka skali lagi.
;P

erkies,
tercabar minda ke?
huhuhu

nkara said...

kelana fana,
jawapannye besok yea...hehe

diana said...

huhu..
macam same je semua..'
ahha..
yang belah kanan no 2..
kottttt..

Ramdan said...

mcm dah kene klon je sume tu...hikhikhik.

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

mcm same je sume ! :D

.:: dieylah :: said...

konpius...x tahu mn 1 kamu...kamu kamu yg dlm gmbr sila angkt tgn cpt....hihi

Rai said...
This comment has been removed by the author.
Rai said...

yang buat peace tue!! ( kiri sekali..belakang) kalau betul belanja aiskrim ye..:P

MJ said...

bediri blkg kiri..am i rite?

one2paii said...

napo gambo gua xder dalam ini frame?,..sampai ati lu delete gmbo gua..bgtahu mak gua..huhu

~~su manje~~~ said...

salam sis su singgah ptg rabu kat sini

qistinasafiah said...

Aunty, senang sangant nak teka..
ofkoslah aunty yang buat 'peace' tu :D
Betul, kan? hehehe

Letaklah gambar nostalgia aunty banyak sikit..hehe