Thursday, October 14, 2010

Si Pengkayuh Basikal

Hari tu..tu..tu..tu... banyak hari dah sebenarnya nak post gambar si pengkayuh basikal asyik lah tak lepas-lepas. Daripada beribu-ribu gambar (tipu) hanya 10 gambar saja lulus tapisan. Memandangkan tak lepas jugak send pakai e-mel nih, so aku Cuma dapat bagi tengok 4 gambar ni saja lah ye. Yang lain-lain semua ada dalam fb. So sapa nak add aku, sila cari nkara17@yahoo.com.my. Bagitau anda siapa ok sebab aku tak accept friends secara semberono. Takut ‘virus’... ;p

 

 

p/s : Hari ini kena rajin buat kerja.. kerja.. kerja.. ):

12 comments:

HaNTwO said...

event ape ni??

nkara said...

ye tak ye kan...
aku lupa nak citer event ape..
citer kat sini je lah ek...

ni event launching gymnasium dan NRE cyclists (kelab basikal).
dirasmikan oleh YB Menteri NRE.

;P

HaNTwO said...

wowww keje kat NRE ke?? sepupu ngan kawan2 ade keje kat situ..

nkara said...

wah...bahye nih...haha

Amirrah Zawani said...

weewit..
nek beskal.. btw mana kamu??
jauh sgt gmbar tu.. x nmpak..

nkara said...

mirra,

yang bertudung kuning tu ha...
gambar full segan nak letak..
kekekeke

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

pengkayuh2 basikal ni sape sbnrnye? ehehe

Ramdan said...

tuan umah pun segan, hik hik hik....aik

nkara said...

nur-za,
actually ni cyclists under kelab opis je...
at least ada lah aktiviti sukan sket kat opis ni kan... (:

nkara said...

ramdan,

tuan umah tanak publisiti beso-besoan...
i malu uuuu...hehehe

cintatehO said...

wah syok..dh lama rsenye x kayuh basikal ni...huhu

nkara said...

cintatehO,
ni pon dah berpuluh tahun tak kayuh basikal...
mengigil lutut...