Thursday, October 7, 2010

Sambutan Hari Raya Versi Opis

Semalam aku dah cerita ada majlis sambutan hari raya di opis secara gedabak besar-besaran. Actually takda la besaran sangat pon. Biasa-biasa aje. Makanan pon tak mewahhhh.. maka makan pon tak ‘mewah’ jugak kan? Semua secara sikit yang kalau di kumpul menjadi bukit. Eh tetiba buat-buat pelik.

 

Mesti pelik kan napa aku tak membebel kat bawah each gambar-gambar ni kan? Ke korang nak cakap ‘Ade aku kisahhhh???’... ):

Semenjak tak boleh nak berbelog kat opis ni, semua entry aku post pakai e-mel saja. Senang memang senang.. tapi nya (ada gak tapi.. kalo dah bodo IT tu macam-macam alasan la kau bagi) tak boleh nak membebel macam buat entry biasa. Maksud aku, lepas ko ngomel..tepek gambar, ngomel lagi..tepek gambar lagi, ngomel lagi...dan seterusnya. Guna e-mel ni aku kena attached gambar macam send attachments dalam e-mel pastu baru membebel kat bawah. Amat sedih kan? Atauuuuuuu...ada cara lain yang aku taktauuuuuu???? Baik korang bagitau cepatttt!!! Aku malu marah nih!!! HAHAHAHA...

 

Ok sambung cerita pasal jamuan tadi.

 

Tahun ni opis aku invite 2 orang artis jemputan, Isma AF (ala kakak si Tomok tu) dan Wak Herman Tino. Tahun lepas kalau tak silap aku kitorang jemput DJ Dave (dah Dato’ kan? Lupa...). Tahun lepas agak havoc ok time DJ Dave nyanyi. Ada sorang akak tu naik ‘sheh’ tetiba berlari nak berjoget dengan DJ Dave. Haru.. haru.. Ada yang kata akak tu ada tak betol sikit...entah lah. Tak baik kutuk dia kan?

 

Lagu apa yang Isma dengan Wak Man ni nyanyi...jangan la tanya ye. Time ni aku dah ke mana ntah. Maklum la rambang sangat mata sebab MC 2 hari. HEHE... Yang gambar bawah tu, Isma dengan ‘hantu-hantu’ yang baru lepas buat persembahan. Takut tak? Aummmm... eh! Grrrrr... eh! Kikikikikikieeeee... Errr...camna bunyi antu hah?

 

Tunggu pulak tahun depan artis mana lagi terjah NRE ya...

5 comments:

Rinna said...

Bestnya..sambutan raya ..siap jemput artis..curlast...:)

PIK Remaja Al-Hikmah said...

Wah asyik juga bisa potret sama hantu, kejadian langka tu...hehehehe

HaNTwO said...

wahhh herman tino...idola ni hahaha

NARDtheNERD said...

gemok dah isma.
hehe.
:)

qistinasafiah said...

Padanlah tak da ngomel selepas tepek gambar, hehehe..igtkan tukar style pula..

Mana gambar aunty dengan atuk wak? Hebatlah opis aunty, siap panggil artis lagi..