Monday, October 18, 2010

Masih dalam mode Broga

kredit : kukubesi manipulasi

 

 

Ini gambar memang feveret aku.

Tetiba verangannnnn... ;p

 

Ramai pulak yang dok post gambar posing kat atas Broga Hills dalam FB. Dan dan lah pulak buat ekspedisi menangkap gambar atas batu (tak gayat eh?), celah lalang (miang pun takpa. takda hal okk) dan buaian ala-ala Datuk Dr. Angkasawan dan isteri (padahal kalau sebelom ni tak penah teringin pon nak naik)

 

Amat jeles okkk...

Habis exam nanti kena ajak Dahling buat ekspeting (ekspedisi plus dating) kat situ jugak. Main (baca: utama) aktiviti adalah kau tangkap gambar aku, aku tangkap gambar kau. Mau bergambar berdua kalu, mintak tolong je sesapa yang ada kat situ. Setel.

 

 

p/s : dengan harapan Dahling baca. *wink*       

11 comments:

erkies said...

Main (apekah?)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Ishh mcm syok je..nak wat gak ler..lama tak bergambar cam ala2 artis gitu..ala2 model terkenal.kih3.

a.bedul said...

wawawawa... canteknya! kt mna ni? aku x tau pn kewujudan tempt ni? huhu

NARDtheNERD said...

photoshoot kat broga tgh in kan la ni...
hehe.
:)

Amirrah Zawani said...

bergambar kat situ mmg cantik..
tp i pun x penah pg lagi.. tgk gambar org je.. next time nk pg lah.. :)

...fazilahpajil... said...

mmg chantekk pon,,thumb up twice!!!

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

nk pegi, ajak zama tau :D

nkara said...

erkies,
main (in bi)...bukan main (in bm)

lydia,
memang macam syiok kan? tapi camno nak bawak baju dan segala barang naik sana...hemmm...

a.bedul,
aku pon baru tau broga hills ni...kat kajang. belah mana taktau...

nkara said...

nard,
betol2..memang tgh in...
dalam fb penuh posing ala broga...

mirra,
tu lah...memang shantik sgttt...
pegi jangan tak pegi yea...

fazilahpajil,
thumbs up byk2 kali (dua-dua belah tangan)..hehe

nkara said...

zama,
jom jom pegi..bila?
ramai2 lagi best...hehe

(takut sesat)

qistinasafiah said...

pengaruh Dr SMS betul lah aunty ni :P

*err, bawak saya sekali, boleh..? :D