Wednesday, October 6, 2010

Jeli kulit babi?

 

(nampak ke? Tak nampak kelik le bagi beso...)

 

 

 

Biar betikkkk jeli kaler-kaler nih ada unsur-unsur ‘ba alip ba ya’ (cakap je babi kan senang). Geli-geleman pulak tekak aku wehhh.. Punya la peberet kecik-kecik dulu melantak benda alah nih. Errrr...dah tua-tua ni kalau sua depan aku pon aku ngap jugak. Sejauh mana kebenarannya aku taktau. Aku terjumpa dalam link fb tadi. Surat khabar apa pon aku taktau. Kalau lah betikkkk (benarrrrr)... tumpang ke tandas dulu ye bang... bbeluwekkkkkkk!!!

 

Wallahualam....

 

 

Hari ni masuk kerja dengan muka yang dibuat-buat sakit. Eh tak.. betul-betul sakit lah. Rupa-rupanya hari ni ada jamuan raya dengan pelancaran pengkayuh basikal opis. Jamuan raya tu aku tau. Tapi saja taknak pakai baju glamer sebab takda mood nak beraya. Makan pon tadi sikit je. Ambik laksa sikit, lemang sikit, rendang sikit, lontong sikit, kek sikit.. semua sikit lah. Tapi sikit-sikit kenapa jadik bukit nih?

 

Petang pulak, ada pelancaran NRE Cyclists (pengkayuh basikal) oleh YB Menteri. Untuk gimik kitorang round building opis je. Masing-masing mengeluh, berlagak tak keluar peluh konon. So, lepas pelancaran kitorang kayuh pusing PICC pulak. Walawehhhhhh... aku palinggggg belakangggg... mengigil lutut kauuuu...

 

Besok baru tepek gambar. Nak balik tompang kawan. Wa tak larat nak jalan beb... Mengigil lutut ni. T____T

 

 

5 comments:

Amirrah Zawani said...

sy pun suka jelly tu..
aiyak ada unsur babi ka..
hurmm... :/

qistinasafiah said...

aunty, hari ni sekolah saya pulak buat jamuan raya..tapi pot luck lah! :D

Gayahspears said...

jap2 aku kompius nih nk ceta pasal jeli ka pasai opis nij??huhu..penat ya jln kaki??? jum tengiling..huhu

cacing said...

oh no!!! kulit babi??? nasib baik... kalo dia letak kulit cacing, abih la aku... hahahhaha

nkara said...

mirra,
skang byk betol benda tak halal..
susahnya mau makan...):


nina,
comel nina pakai baju merah tuuuu...


gayah,
sume benda aku nak citer...hahaha


cacing,
pakai kulit ko ke cing?
bbluuuuweeekkkk...