Friday, October 29, 2010

Bila CUEPACS mintak pegawai awam pencen 60 tahun

Entah larat entah tidak nak kerja sampai umur 58 tahun ni. Tu lah gatal tukar options dari 56 ke 58 tahun. T____T

10 comments:

CiK QiQi said...

hai..sedar2le...kalo org tua smpai ke tua keje nye...abiz, dak2 muda ni ble de pluang keje...cukup2 la nak tamakkan harta dunia...sbor je le

ilyana said...

berpada la....kecian org2 mude nnt

Nasir Bravo said...

haha..lawak kartun nie..
Tax Astro Naik

sweetie2010.blogspot said...

Salam,
hehhe, memang kelakar kartun nih.

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said...

hahaha , lamenye ? dh kerepot nnt. hihi

red ONe said...

sian kt org muda yg xdak keja..

Cik Cyida said...

Betol2,
Sebab tulaa
bdk2 muda sekarang byk menganggur..

*mcm sye!*

si biskut said...

nie yang aku rasa cuepacs nie bengong.aku pon sign kontrak pencen sampai 21 tahun jer.

qistinasafiah said...

hehehe, kelakarlah auntie..

nanti bolehlah cadangkan pd jabatan utk framekan gambar staf dari zaman muda mudi hingga ke umur 58 tahun tu :D

Hasmania Abas said...

ade ke nak suruh kitaorang pencen 60 tahun????? gile ke apa??? akak yg dah umur 40an ini pun dah rasa boring ......kerja apa yg sesuai bila dah tua dalam pejabat...inipun asyik kena buli kat office.....lebih baik mintak nak gaji lagi bagus...