Sunday, October 10, 2010

10.10.10

Menjejeh air liur tengok persandingan kayangan Datuk Dr SM ni. Gojes ya amat okkkk... Bila la nak dapat tajaan macam ni  jugak. Hermmmm...berangannnnnnnn...

Hari ni besday mak. Tak dapat balik nak celebrate pon sebab ada kelas dari pagi sampai ke petang. Rugi kalau skip sebab selalunya kelas terakhir sebelum exam start hujung bulan ni lecturer akan bagi tips-tips nak jawab soalan exam. Jenuhnya nak ngabihkan stadi ni..







Mak dan chocolate indulgence-nya.
Time aku takda la korang nak ber-secret recipe-nya. Telan air liur je la aku kat sini. Waaaaaa....

Happy birthday Mak.
Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.
Sayangggggg makkkkk!!!

4 comments:

qistinasafiah said...

sedapnya kek!
selamat ulangtahun opah..hehehe

aunty kata tak balik..gambar ni dari mana pula?

Cik Moon said...

haha..wish hpy bday ya kat mkcik.. smg pjg umur..murah rzki.. insyaallah..
ermm..tue kek secret rcpes yg dlm dia cam rasa aiskrim tu ke??

Maey said...

waa....sedapnya. :] nak sket

nkara said...

nina,
ni adik aunty bagi mms... (:


cik moon,
yup..choc indulgence rasa aiskelim tu..sedapnya kan? ):


maey,
tgk gambo je la..huhu