Monday, August 2, 2010

green tea

mood baru datang nak update belog yang dah terabai beberapa hari ini. paling pentinggg... dahling dah selamat tiba jam 4.30 petang tadi. jam 5 petang aku dah mengelabah drive ke KLIA. tau je lah kan time balik kerja jalanraya akan menjadi sesak dan pemandu menjadi tidak sabar. semua orang bawak kereta macam pelesittttt..



tukar duit punya banyak okkkk...
tapi banyak ni je yang dia bawak. ok tipu.. hehe
ada lagi tapi ini saja yang aku dapat pilih sebab dia dah sound, "ingat sikit kat budak opis saya.." errr.. baikkkkk bos!



dannnn satu lagi...



Green Tea Scent Spray by Elizabeth Arden. arigatou gozaimasu dahling-chan!
not sure kat sini ada ke tak. aku ni bukan pencinta perfumes, so memang tak ambil port pasal kewujudan segala perfumes tok nenek. sejak kitorang madly in love, most of my perfumes dahling yang hadiahkan. jimat bukan? hahahaha..

actually dia belikan yang ni sebab tak suka bau DKNY Delicious Night Body Lotion yang pernah 2 kali aku pakai masa detim dengan dia hari tu. bau tengik dia kata. adakah sebab aku pakai di waktu siang maka ianya berbau tengik?



kalau dah tulis kat situ green tea scent spray makanya memang bau teh hijau lah. besok aku nak test pakai pegi opis. ada tak orang perasan? kalau takda, kena lah aku buat buat tanya. hehehe..

tadi aku dah spray sikit. bau boleh tahan. makin lama baru ada feel. tu time belum mandi. lepas mandi kompom lagi wangiiiii... wekkk



tengok jari je dah boleh tau berat aku berapa. sapa nak rasa jari berserta tapak tangan sila buat pasal ok.

ok habis.

aishiteruuuuu... (:

3 comments:

Feeza Wahab said...

kawin jgn lupa jemput akak ok!

kalau xsuke pakai perfumes, pass sume tu pd akk..:-)

cendoimanis said...

woooiitt...gomuks nye jari ko...heeee~...perfume green tea bau dia sedap laaa...klu ko x nak ade org nak...huahuahua....

✿nkara✿ said...

kak feeza,
kawen ka? okes nanti jemput. hehe


cendoimanis,
tula..aku pon rasa bau dia sedap je. tapi ada kawan aku cakap tak sedap. takde hal la.. bau badan gua, gua punya suka..