Sunday, August 8, 2010

ACN YUO RAED TIHS?

sapa tengok "Jangan Lupa Lirik!" tadi?
si Along tu lah instructor program senamseni opis aku.
disebabkan dua perkataan (tajuk lagu tak ingat).. cintaku tuk yang sepatutnya cinta untuk leburrrrrrr rm20k okkkk. so dapat rm5k aje lah... over kofiden namanya tu.. tapi takpe lah long... bukan rezeki namanya tu. kalo aku lah kan.. mau tak nyanyi dah lepas tu. trauma ok.. traumaaaaaaaaaaa...

tadi ada kelas. pukul 7.30am dah gerak dari rumah sebab Sarah ada kelas pukul 8.30am. kelas aku pukul 10.45am. so lepak lepak kat cafe. makan roti john malam tadi punya dengan milo ais. terkujat aku sekejap tadi masa bayar milo ais tu. harga cuma sehenget sahaja. ulang suara rm1 only. gila murah ok. kalo kat luar tak dapek bai...

lepas makan mesti ngantuk kan? so pusing pusing cari port. gi lepak surau kejap. sambil baca buku (kononnnn..) pehtu lelap jap. pehtu terus masuk kelas.

makan tengahari telah ditaja oleh Mai. sempena apa tatau. tapi kitorang memang suka buat reunion. tiap minggu ada je reunion. padahal kelas sama sama. oh baru ingat... Mai kata tadi sempena nak sambut bulan ramadhan. lepas raya sapa lak nak taja sempena reunion kita yang ke lapanblas kali ni?

petang, sambong kelas sampai pukul 4pm. amik Sarah kat PTAR then terus gi meronggeng ke Jusco Bukit Raja. lama gila dowh tak pegi sini. tak beli apa apa pun. jamuan mata je. ongkosnya takda. tekanannnnn...

pehtu anta Sarah naik bas kat Seksyen 17. dia amik bas pukul 7pm tu yang kena gi meronggeng tadi tu. kalo gi meronggeng kejap je masa berlalu... hehe.

dahling dah kuar dari Haadyai. ondaway balik la ni... pukul berapa nak sampai i dunno... tengah malam jugak la kot tu nanti...

aku jumpa bunting ni kat fakulti tadi.



ok nak mandi. T_____T

4 comments:

~ eMaSuSiLa ~ said...

i have a lovely heart and soul, coz i can read this.. hahaha..

p/s: lebur RM20 je???

✿nkara✿ said...

eh silapppp...!!!!

'k' hilang...
suppose RM20K..
balik kang baru edit balik...
hehehehehe

cendoi manis said...

ko study kat mana ni??...bagus nya ko dah tua2 study lagi....ngeeep~....oppss!!...sorry...

✿nkara✿ said...

cendoi,
aku blaja kat Sekolah Orang Tua Cun Sahaja. hehehe...

eh mana entry sedey ko?
takde pon... ko delete ek?