Monday, July 12, 2010

big thanks

fuh fuh.. gila la tak memekak dalam belog sendiri. akhirnya today lega sebab erkies-baik-hati membagi pinjam berukben beliau kepada saya. kalau prestasi berukben ini maintain laju macam ni harapan meminjam dengan lebih lama adalah cerah. secerah matahari waktu tengahari. waka waka..

eh world cup 2010 dah tamat eh? spain menang eh? tahniah to supporters yang bertungkus lumus mensokong pasukan masing-masing hingga ke final dan akhirnya menjadi juara. so lepas ni takda alasan untuk korang bermalasan dan tersenguk-senguk akibat menahan diri untuk tido. syabas bete...

last week tengok eclipse! omaigod! omai.. omai.. neves gila ok. aku dah rasa macam nak masuk je dalam screen time berpelukan dan berkissan dengan edward dan jacob tu. waaaa~ dushummm.. kena dush ngan dahling. sori bos...eheks.

dah lama tak bual dalam belog rasa macam lain plak. so better stop setakat ini saja besok-besok boleh bebel lagi. kena tido awal sebab besok awal pagi ada program kat frim.

ha lupa nak bagitau. kelas dah start ahad lepas. seronok dan gementar. hopefully dapat jadik yang terbaik. (:

3 comments:

~ eMaSuSiLa ~ said...

org x layan la eclipse.. beri laluan kpd world cup..

✿nkara✿ said...

kitorg layan eclipse..
oh lupe nak letak gambar..
sat naaaa...

~ eMaSuSiLa ~ said...

nak tgk gerhana matahari yg betul punya je..