Saturday, June 19, 2010

waka waka world cup 2010



better late than never...(:

aku bukan peminat bola sepak. aku juga bersyukur sebab dahling pun bukan peminat bola sepak. maka kami boleh berdating tanpa gangguan. haha.

tapi aku suka lagu ni. rasa macam nak gelek dan bergolek macam shakira. she's very talented dancer. comel kan?

sepanjang 18 hari siaran world cup ni aku tak penah sekali pun tengok. nak sokong pasukan mana pun aku taktau. tapi rasanya aku nak sokong pasukan yang ada christiano ronaldo tu... sebab? sebabnya aku kenal dia sorang je. hehe.

so sebelum aku kena banned dengan peminat fanatik world cup. baik aku lari laju-laju. babai.

6 comments:

Nia said...

salam ziarah dear,..

sama la kita, takde ape2 connection pun dgn World Cup..haha

BABY & ME GIVEAWAY

tiefazatie said...

best lagu nie!hihi

erkies said...

aku sokong cik yat n dahling.. hehe..

✿nkara✿ said...

dear nia,

btol2...dulu time study layan la jugak. now takde langsong...
tido lagi baik..hehe

✿nkara✿ said...

dear tiefazatie,

yup. memang awesome lah.
nak gelek-gelek.

✿nkara✿ said...

erks,

ko memang kena sokong...