Thursday, June 3, 2010

senamseni paling best sebab instructornye ensem

okkk okkkk...
aku tau tajuk adalah amat direct skali.
tapi itu kenyataannnnnn. hehe.

(gambar takde. lupe nak snap. aisehhh...)

macam bese senamseni kat opis tadi bermula lambat. orang-orang opis nih memang tak suke bersenam agaknye. dah pukul 4.20 yang ade cume 13 orang je rasenye. nak tanak senaman must go on la. instructor dah datang, opis kena bayar lah kan...

tadi instructor yang datang berupa seorang lelaki. sblom nih instructor pompuan. kecik-kecik comel je orangnye tapi lincah ya amat. steps aku beterabor jangan cakap lah ye. tapiiii hari nih steps aku agak bagus. terabor pon sket-sket je. hehe.

actually tak berape nampak sangat muke instructor tu sebab power konteklens aku dah patut kena tuko dah nih. tapi sen takde so takleh banyak bunyik. pakai apo yang ado sajo lah.

bebalik pade kisah tadi.
senamseni nih senaman dia macam tarian jugak. tapi takde lah lemah gemalai sangat. kira menari tarian tradisional dengan gerakan mantap gitu. tu yang aku nampak lah dalam senamseni nih. steps pon takde lah susah sangat sampai aku takleh nak ikut. agak-agak tak reti aku sengih sorang-sorang je la. hehe.

yang bestnye senamseni hari nih, instructor ensem tersebut ada ajar senaman untuk buang lemak-lemak degil di perot. malam nih jugak aku nak try buat kat umah. eh betollll.. kompommmm... >_<

nak citer kat sini camne senaman tu susah sket ar. aku mane tau kisah sebenar senaman nih. name saintifik dia lagi lah kan. so kalo nak tau sila datang senamseni yang dianjurkan oleh opis aku aka nre ok. next week maybe instructor nih ade lagi. hari ape aku tak pasti sebab kaklong (person-incharge-senamseni tengah berkursus). any info i'll let u know ok. tunggu sajo...

errrrr... mood nak buat entry dah out lah. aku memang slalu camnih. potong stim kan? camne nak jadik blogger tegar ntah. tskkkk...


p/s : dahling, mintak ampon... =)

No comments: